English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 29 septembrie 2010

Concurs 100 Followers

Am atins o performanta la care credeam ca voi ajunge ceva mai greu, dar iata ca s-a intamplat :) 100 followers si 250 FB fans. Asa ca am motiv dublu de bucurie, ceea ce inseamna premiu dublu pentru voi :)

Stiti expresia "idei putine si fixe"? Asa voi face si eu acum, vreau sa ofer premiu tot sedinta de machiaj pentru ca prima data nu a mers. Cred ca nu va deranjeaza daca ne repetam putin, nu? :)
Dar ca sa nu fie chiar identic, de data aceasta voi organiza 2 parti ale acestui concurs. Veti putea castiga sedinta de machiaj daca sunteti abonate ale blogului, sau veti putea castiga sedinta de machiaj daca sunteti fane pe FB.
In orice caz, vom avea 2 castigatoare de data aceasta!

Iata conditiile:

1. Sa fiti abonate/followers ale blogului si sa fiti cititoare active. Va trebui sa lasati un comentariu la acest post in care imi puteti scrie orice va trece prin minte in acel moment pentru a va inscrie la concurs. Am zis ca trebuie sa fiti cititoare active, asta inseamna ca acest comment pe care il veti lasa mai jos sa nu fie primul comment lasat de voi pe acest blog. Vreau sa rasplatesc fidelitatea! ;)

2. Daca ma urmariti pe pagina de FB, trebuie sa fi apasat deja butonul Like pentru ca si aceasta parte a concursului este deschisa numai fanilor. Odata ce intrati pe pagina de FB, intrati la sectiunea Discussions. Acolo veti gasi Topic-ul unde veti putea lasa reply-uri/comment-uri din care voi alege castigatoarea. Mai multe detalii aici

Sedintele de machiaj vor avea loc in Bucuresti.
Data limita de inscriere: Sambata, 2 Oct 2010, ora 16:00.
Voi alege cele 2 castigatoare cu ajutorul random.org, atat pentru blog cat si pentru pagina de FB.

Succes!!! :)

9 comentarii:

Dia spunea...

Buna Anca!
Ti-am descoperit blogul de putin timp, dar l-am parcurs cu placere de la ultimul pana la primul post. Am ramas cu o impresie placuta si am aflat despre multe produse de care nici nu stiam. Realizezi niste look-uri foarte frumoase si curate si te invidiez pentru produsele MAC si nu numai, folosesti cosmetice de calitate, lucru care se vede si imi place. :)
Uite ca am avut ocazia sa iti spun si cat de mult te admir!
In ciuda faptului ca am mai lasat doar un comentariu pana acum, ma consider o cititoare fidela pentru ca te vizitez zi de zi pentru eventuale noutati. :)
Te pup!

Anita M. spunea...

:))) de data asta stau cuminte:)) sper sa nu functioneze random iar la mine:)), eventual nu salva mesajul sa nu avem surprize:)))=))

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Aaaa, inca o sansa! Mai sunt 2 saptamani din Bucuresti, asa ca as avea ocazia sa fiu machiata profesionist!
Sper sa am mai mult noroc de data asta!

ade spunea...

ah de as fi din bucuresti :( dar de la anu o sa fiu si sper sa mai organizezi astfel de concursuri :)) te urmaresc cam de o luna si iti verific siteul si de cate 3-4 ori pe zi sa vad daca ai mai pus ceva nou :))

Anda Zelenca spunea...

Felicitari Ancuta!:)
La cati mai multi cititori!:*
Si eu regret ca nu sunt din Bucuresti.
Te pup.

Anca Buzea spunea...

Anda, voi ajunge in Timisoara din nou, in curand ;) poate ne vedem cu aceasta ocazie, ce zici? :)

Anda Zelenca spunea...

Cu drag!:D

Julia spunea...

Hei! La asta cu random ar trebui sa ai noroc, nu? Sa ma bag, sa nu ma bag? :)Hai, poate am noroc.
Oricum, imi place blogul tau si machiajele pe care le faci, asa ca tare mi-ar placea sa beneficiez de unul.
Cu drag,J

Adina spunea...

Mie mi se pare prea buna ideea ca sa nu o pui in practica de 2 ori. O sedinta de make-up este perfecta in special ca nu pui o data limita de o luna de ex. Eu voi avea in curand balul bobocilor la facultate si mi-ar prinde tare bine :D:D

:*