English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 1 septembrie 2010

Castigatoarea sedintei de machiaj este...

Iata ca a venit si momentul mult-asteptat in care l-am rugat pe domnul Random.org sa ne aleaga o castigatoare. :)

Ma bucur ca am avut atatea participante la concurs si ca ideea de premiu a fost atat de bine-primita. Vreau sa va multumesc pentru parerile sincere, am notat atat partile bune cat si cele mai putin bune si, in curand, veti vedea primele schimbari.

Vreau sa mentionez ca au fost 2 persoane care au trimis cate 2 comentarii, pentru adaugiri (conform regulilor concursului era admis unul singur), asa ca am sters comentariile in plus insa am tinut cont de informatiile trimise ;)

Sincera sa fiu, imi pare rau ca avem o singura castigatoare pentru ca mi-au placut mesajele voastre si as fi vrut sa dau premii tuturor. Insa, fiti fara grija, avem in program si alte concursuri cat de curand ;)

So... iata ce a zis random.org :


Asadar, castigatoarea concursului este Anita M!!!! Felicitari! :)
Draga Anita M, cand citesti asta te rog sa lasi un comentariu la acest post in care sa-mi spui sub ce nume urmaresti acest blog pentru ca nu te-am gasit in lista.

Dupa cum am mentionat, prima regula a concursului este ca persoana care castiga trebuie sa fie follower al blogului pentru a fi calificata (si nu se admit persoanele care au apasat pe butonul de Follow dupa inchiderea concursului). In caz contrar, voi alege o alta castigatoare.

O zi frumoasa tuturor!

11 comentarii:

Lestie spunea...

Felicitari castigatoarei!

Adina spunea...

Felicitari!!

Anitta spunea...

Felicitari!!!

Marrybells spunea...

Felicitari:)

Beibiii' love spunea...

felicitari!!

Dana spunea...

Felicitari castigatoarei!
in legatura cu intrebarea de pe facebook..am ales sa raspund aici printr-un comentariu. Cred ca background ul este putin cam colorat si agitat si iti cam fug ochii, eu cel putin nu ma pot concentra pe pozele importante si machiaje si cred ca ele trebe sa iasa cel mai mult in evidenta. In header cred ca ar fi bine daca ai pune o imagine reprezentativa si scrisul putin mai micut, si poate ar fi putin si mai "aerisit" daca ar avea 2 coloane nu 3. Sper sa nu te supere criticile mele.. In rest numai de bine:)!

Anca Buzea spunea...

@ Dana: bineinteles ca nu ma supara, doar eu am intrebat :) multumesc pentru feedback prompt! chiar ma chinui sa gasesc o varianta buna :)

Anita M. spunea...

wow, 15 e chiar un nr norocos pt mine (e ziua mea de nastere):P, pai tot pe numele asta sunt, si pe facebook sunt anita melinte, eu de acolo am aflat de tine si am murit de fericire cand am vazut atatea poze cu detalii pe ochi intr-un machiaj;) era exact ce cautam, mai ales ca pe asta pun accent cel mai des cand ma machiez...in legatura cu concursul...eu sunt din Iasi..asa ca daca tu consideri ca e mai ok sa vina cineva care sta in Bucuresti pt sedinta de make-up, eu neputand sa ajung, nu e nici o problema, practic premiul in asta consta :). o zi buna sa ai!

Anca Buzea spunea...

Alegerea este a ta :) Eu am zis ca pentru persoanele din afara Bucurestiului se poate opta intre premiu (care e valabil oricand ai tu drum in Bucuresti) si un premiu in produse de make-up. Daca tu doresti sa alegi o varianta din cele 2 propuse, esti libera sa o faci. Daca doresti sa renunti la premiu, eu voi alege o alta persoana, folosind tot random.org.
So, tu decizi! Eu voi face cum spui tu. Asteptam :)
Te pup!

Anita M. spunea...

ok, atunci produse de make-up sa fie :D:D si multumesc frumos, sa-mi zici cum iti las adresa :)

Anca Buzea spunea...

Trimite-mi un mail pe adresa anca_buzea@yahoo.com, vreau sa-ti mai spun cateva lucruri ;)