English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

vineri, 13 august 2010

Tag: Pandora's Box

Din nou, am ramas in urma cu un tag si mi-e rusine :)
Pandora's Box, asa cum ati citit pe mai toate blogurile de beauty, a avut mare succes. Practic, toata lumea e curioasa sa arunce un ochi in portfardul celeilalte :) Eu am primit tag-ul de la Anda si mi-a facut placere sa citesc ce tine ea in cutia Pandorei :) Nu sunt de acord cu persoanele care spun ca daca nu ai produse marca X sau Y in portfard, nu esti demn de numele beauty addict sau make-up junkie ! Vreau sa le spun fetelor care si-au facut griji in privinta asta sa lase oamenii sa spuna ce vor! Moving on... :)

Portfardul din imagini este cel care ma insoteste in fiecare zi. Il tin pregatit acasa, astfel ca am intotdeauna la indemana produsele de baza, iar daca merg la sala, il iau cu mine si ma machiez dupa antrenament.



Guilty pleasure: Imi place sa tin toate produsele aliniate si aranjate pe categorii, ca la armata! :)

Am intotdeauna la mine Sephora Make-Up Setting Mist si ondulatorul de gene :)


In functie de starea de spirit, aleg buze nude sau buze colorate : MAC Honey Love si Vegas Volt, Estee Lauder Michael Kors Bungalow Pink.




Pentru ochi, indispensabilul primer Too Faced Shadow Insurance si setul de 6 culori MAC Mystic Cool Eye Shadows care imi ofera o varietate de look-uri. Contine nuante neutre de diferite intensitati pe care le pot combina intr-un smokey eye sau le pot folosi singure. Deasemenea, contine culori aprinse pentru momentele in care imi doresc ceva zvapaiat.





Am ajuns la categoria mea preferata si una dintre cele mai mari obsesii - pudrele autobronzante!! Daca 4 vi se pare un numar mare pentru a fi luate in geanta mereu, ei bine va inselati! :)
Imi place de ma topesc MAC Fab-racadabra Bronze Face Kit (contine pudra autobronzanta mata pentru contouring, iluminator auriu si blush pentru pometi "sarutati de soare"). In acelasi timp, nu ma pot lipsi de Benefit Hoola, o nuanta mai deschisa de autobronzant (cel putin pentru mine), Sephora Bronzing Powder - 03 Deep (pe care o combin cu Hoola pentru un bronz in degrade) si The Body Shop Bronze Shade - 01 Golden Bronze pe care o folosesc mai mult ca iluminator acum ca am tenul ceva mai bronzat.





Sa nu uit de fardul mat pentru sprancene MAC Espresso, anti-cearcanul MAC Studio Finish Concealer NW25, iluminatorul pentru ochi MAC Select Cover-Up NW15 (teoretic, este tot un produs anti-cearcane, dar il folosesc intr-o nuanta extrem de deschisa pentru a ilumina zona de sub ochi) si iluminatorul lichid Benefit High Beam.


Mascara neagra - vitala!! YSL Effet Faux Cils, Too Faced Lash Injection si Maybelline The Colossal - urmeaza un post in care vom vorbi numai despre mascara ;)


Creioane de ochi, sprancene, buze si gloss transparent - esentiale pentru o multitudine de look-uri. Bourjois Levres Contour - 10 Espiegle si 24 Glam Sage, Contour Clubbing Waterproof - 41 Black Party, Sourcil Precision - 03 Chatain, Gloss Effet 3D - 18.


Si sa nu uit fondurile de ten - MAC Studio Finish Foundation NC37 si muuuulte mostre de Bourjois Healthy Mix Foundation - 53 Beige Clair.



Am primit la un moment dat foarte multe mostre de Bourjois HM sa incerc produsul si de atunci l-am folosit atat pe mine cat si pe alte persoane cu succes :) Eu am intotdeauna in portfard cateva pliculete pentru ca il pot combina cu fondul meu de ten, in caz ca mi s-a mai dus putin bronzul, sau il folosesc singur pentru zilele in care vreau sa fac un machiaj al fetei mai deschis...

Dupa cum vedeti, machiajul meu este strans legat de starea de spirit asa ca nu pot machia in fiecare zi la fel. Daca as face asta, as simti ca intru in monotonie si m-as deprima groaznic. Probabil ca vi se par destul de multe produse pentru un machiaj simplu, de zi, dar dati-mi voie sa va explic.

In functie de combinatii, iese intotdeauna ceva decent, nu exagerez cu nuantele - daca am culori puternice la ochi, intotdeauna aleg rujul nude sau gloss-ul transparent si invers - ruj colorat, ochi neutri.

Intensitatea blush-ului depinde intotdeauna de restul machiajului - daca la buze colorate merge un bronzer mai intens, la ochi foarte colorati aleg un bronzer mai discret si il estompez bine de tot. Nu ma pot desparti de iluminatoare, mi se pare ca este acel ceva care schimba totul, transforma orice machiaj banal intr-unul elegant si ingrijit.

Dau mai departe tag-ul oricui isi doreste sa ne povesteasca despre machiajul zinic, ce produse foloseste si cum, pentru ca intotdeauna se vor gasi persoane curioase sa arunce un ochi ;)

4 comentarii:

Anda Zelenca spunea...

Ahhhh, imi plac toaaaate!
Sunt innebunita si eu dupa fdt Mac Studio Fix.:X

Anca Buzea spunea...

Este foarte bun dar nu sunt sigura ca il voi folosi si la iarna. Fiind matifiant, mi-e teama sa nu usuce tenul prea tare. Dar vara merge foarte bine :)

andreea spunea...

Am auzit multe despre benefit high beam...de unde l as putea cumpara? :)

Anca Buzea spunea...

@ Andreea: il gasesti in magazinele Sephora.