English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

duminică, 29 august 2010

Castiga ACUM o sedinta de make-up!

Bine v-am regasit! Ce primire mai placuta as putea avea decat organizarea acestui concurs? :)

V-am promis ca odata ce ating 50 de followers veti avea ocazia de a castiga o sedinta de machiaj. Iata ca pana m-am intors din vacanta am ajuns chiar la 60 si va multumesc din tot sufletul pentru sprijin!

PREMIUL: Fericita castigatoare va beneficia de o sedinta de make-up din partea mea, fara nici un fel de cost! Machiajul va avea loc la data aleasa de castigatoare, nu exista termen de expirare al premiului. Ma gandesc ca in felul acesta puteti asocia sedinta cu o ocazie speciala, o seara de iesit in oras sau orice alt moment doriti voi. Singura mea rugaminte pentru castigatoare este sa stabilim data si ora in prealabil.

Iata care sunt termenii de inscriere:

1. Trebuie sa fiti follower-i ai blogului.

2. Pentru a va inscrie propriu-zis la acest concurs, lasati un comentariu la acest post in care mentionati un lucru care va place legat de ce se intampla aici si un lucru care nu va place/ pe care l-ati schimba si in ce fel. Feedback-ul vostru ma ajuta sa fac blogul mult mai reader-friendly.

3. Limita este de un comentariu de persoana, astfel incat toata lumea sa aiba sanse egale. Includeti cele 2 sugestii intr-un singur comentariu, va rog.

4. Concursul ramane deschis 72 de ore (3 zile!) astfel ca se accepta comentariile trimise pana miercuri, 1 septembrie, ora 16:00.

MENTIUNE: Pentru ca exista posibilitatea ca persoana aleasa castigatoare sa nu fie din Bucuresti, mentionez ca nu ma pot deplasa in provincie INSA exista 2 variante: ori se opteaza pentru sedinta de make-up daca are posibilitatea de a se deplasa in Bucuresti (sau vreo ocazie anume. Repet, nu exista data limita pana cand se poate revendica premiul!), ori se opteaza pentru un premiu in produse pe care il voi expedia la adresa dorita. Costurile de expediere le voi suporta eu, asa ca nu trebuie sa va ocupati de absolut nimic.

Voi folosi random.org pentru a alege castigatoarea in mod obiectiv.

SUCCES! :)

15 comentarii:

moni spunea...

citeam din posturile vechi si acum am vazut ca ai postat :)
cel mai mult imi place cum explici fiecare pas,foarte detaliat si pe intelesul tuturor...iar un lucru ce nu-mi place(de fapt ce mi-as dori)este sa faci si tutoriale sa te vedem in action :)
te pup,moni

Adina spunea...

In primul rand felicitari pentru concurs, este foarte interesant.

Ce imi place foarte mult pe blog este ca postezi foarte multe sfaturi utile legate de machiaj si, mie cel putin, chiar mi-au fost de folos.

Ce nu imi place e ca postezi prea rar. As vrea sa vad postari mult mai dese.

Te pup, Adina.

Georgiana spunea...

Concursul nu e doar interesant, ci chiar special...nu stiu cate dintre noi au fost vreodata machiate de un make-up artist...eu una mi-as dori enorm!
Imi place la blogul tau ca e cel mai profi dintre blogurile de beauty...si cum spune si moni ai un har de a explica fiecare pas astfel incat sa intelegem toate, ceea ce e super...nu te limitezi la o poza cu nuantele de fard numerotate si apoi poze cu produsele folosite...
Aspecte care sa nu-mi placa nu am gasit; insa daca ma chinui putin sa scornesc ceva, as spune ca mi-ar placea sa citesc mai des review-uri la produse si diverse articole de tips, desi blogul este unul de make-up, produsele folosite conteaza intotdeauna. In rest, faci o treaba minunata!
Incerc sa pun in practica mereu cate putin din ce invat de la tine, pt ca desi imi plac produsele de make-up si citesc multe bloguri de profil, nu am invatat pana la varsta mea ce mi se potriveste, nu am experimentat cu culori si iti spun sincer ca m-am plictisit la culme de cat de monotona e viata mea din acest punct de vedere. Vreau culoare, vreau curaj sa diversific, sa ma bucur de cate optiuni exista!
Iti multumesc ca te-ai gandit la un concurs asa atractiv!

Ada spunea...

>Un lucru care-mi place pe blogul tau, Anca, este ca putem vizualiza si invata diverse stiluri de make-up. Excelenta ideea!

>Un lucru care imi displace este acela ca experimentezi diverse stiluri de make-up doar pe ochisorii tai (daca ar fi sa ma refer la machiajul ochilor) si nu exemplifici si pe alte persoane cu diferite forme ale ochilor sau care poarta ochelari. Ar fi interesant sa vedem cum se realizeaza un machiaj de zi sau de seara (purtabil, nimic extravagant) pe diverse tipuri/forme de ochisori. Mi-as dori sa gasesc aceasta sectiune pe blogul tau mai ales ca esti make-up artist si, prin urmare, poti oferi sfaturi pertinente. ;)

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Buna, Anca, si felicitari pentru performanta atinsa! O consider o performanta pentru ca si eu incerc acum sa imi formez un blog.
Imi place in primul rand subiectul general al blogului tau, iar ceea ce m-a facut sa-l urmaresc a fost stilul tau de a scrie si faptul ca faci fotografii cu pasii ce trebuie urmati. Iarasi, imi place faptul ca folosesti culori din gama plum-mov-violet, care mie imi vin bine.
Mi-ar placea sa citesc mai multe tips-uri pentr diverse tipuri de fete, forme de ochi, machiaj usor corector, dar presupun ca ti-ar trebui diverse "manechine" pe care sa exemplifici. Poate ar fi o idee, chiar daca nu poti face un obicei din asta.

Anitta spunea...

Anca, ai un blog award de la mine:)
Sa ai spor cu concursul:)
Mie imi place blogul tau pentru ca nu folosesti pentru un machiaj foarte multe produse.
Te citesc de hat-hat si inca nu am gasit nimic care sa nu imi placa:)
Pusi!

Sunshine Sarah spunea...

Suna bine concursul! ;)
Ce imi place la acest blog sunt sfaturile pe care le oferi cititorilor, cat si pozele de calitate buna cu makeup-urile pe care le faci (se vede foarte ok ce, cum, unde trebuie sa aplicam, etc.).
Ce nu imi place asa mult ar fi look-ul blogului; ar merita un template mai..."viu". :D


Have a lovely day!
Sarah.

Lestie spunea...

Imi place la blogul tau modul in care iti organizez postarile si faptul ca explici foarte bine cum se poate realiza.Ai un stil foarte easy-going si pot spune cu mana pe inima ca am stat o zi intreaga sa-ti citesc tot blogul.
Ce nu imi place?Hm...Mi-ar placea sa vad mai multe review-uri la produsele pe care le folosesti sau care iti plac tie.

O zi cat mai frumoasa iti doresc!(spun zi pentru ca desi e 2 jumate dimineata,cel mai probabil o sa citesti postul cand soarele va fi pe cer:) )

Alexandra spunea...

Buna Anca,ti-am descoperit de putin timp blogul dar mi-a captat atentia foarte repede. Imi place blogul tau si iti urmaresc toate sfaturile si tehnicile pe care le folosesti pentru ca avem aceleasi cearcane nesuferite doar ca eu din pacate nu am descoperit inca anticearcanul care sa le faca fata. De asemenea forma ochilor este asemanatoare asa ca imi dai multe idei foarte createve si utile cand vine vorba de make-up.
Nu pot sa spun ca e ceava ce nu-mi place dar mi-ar placea totusi sa incluzi si review-uri pentru produse mai accesibile din punct de vedere al pretului.
Iti multumesc si iti doresc o zi cat mai placuta in continuare.

Aly spunea...

Buna Anca, cred ca sunt printre primele persoane care ti-au descoperit blogul! Imi place ca e "filled" cu informatii utile, interesante si iti ador machiajele simple, curate si cu o nota de eleganta :)

Nu pot spune ca ma deranjeaza mult, dar aspectul blogului poate fi imbunatatit, sa fie personalizat :)

Te pup!

Beibiii' love spunea...

Hello!
Imi place acest blog deoarece aici gasesc look'uri si sfaturi utile care ma pot face sa ma simt mai bine in pielea mea :)
Nu imi place aspectul blog'ului, consider ca ar putea fi imbunatatit astfel incat sa te reprezinte in totalitate.
Hugs and kisses!

Anonim spunea...

Buna!
Pot sa spun 2 lucruri care nu-mi plac?
1. headerul blogului e nefinisat si inexpresiv - ar trebui sa fie mai reprezentativ pentru ceea ce faci tu aici
2. cand explici machiajele realizate, cred ca ar fi mai sugestiv sa faci notatii pe poze, cu numere eventual - decat sa spui "partea de sus a coltului interior al pleoapei mobile" mai bine spui "zona 1" de exemplu - astfel faci explicatiile mult mai usor de urmarit

Ce imi place:
- ca ai un blog plin de sfaturi utile, bine documentate si explicate

Te urmaresc sub numele flori corpaciu

Iti doresc o zi cat mai frumoasa.

Dana spunea...

E foarte interesant si educativ as zice blogul tau. Ce imi place-faptul ca explici pas cu pas tot ceea ce faci,esti talentata si nu te lauzi ca ai fi terminat nu stiu ce scoala de make-up.
Cred ca ar fi folositor daca ai posta si niste review-uri pentru anumite produse si daca ai realiza niste machiaje pe diferite persoane, adaptate unor tipuri specifice de ten, forma a fetei sau trasaturi. Ceea ce nu imi place e faptul ca majoritatea machiajelor par cam incarcate , chiar daca sunt de zi.

Marrybells spunea...

wooww..este cel mai original concurs la care am participat...sedinta de make-up...este ceva(aproape) nemaintalnit..adica au mai fost astfel de concursuri..dar poate de la o firma anume...de la un blogger...mai putin..felicitari!
Imi place ft mult ca,inafara de faptul ca faci review-uri la produse si dai sfaturi,creezi si look-uri(majoritatea le-am incercat),insa ce nu prea imi place,(a mai zis cineva mai sus) este aspectul blogului.Nu ca m-ar influenta intr-un fel cand intru pe blogul tau,dar trebuie sa fie in rand cu ce faci tu aici.
Vreau mai multe sfaturi,tips-uri si review-uri cat se poate:)
Good luck!

Anita M. spunea...

Buna, ceea ce imi place aici e sinceritatea cu car etratezi lucrurile si explici ce si cum e ok pt fiecare tip de machiaj, mi-a placut mult postul in care povesteai"aventura" ta de la make-up village.
Ceea ce imi displace dar e destul de mult spus sunt culorile de pe blog, l-as fi vrut mai atractiv :D. O zi buna!