English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

marți, 13 iulie 2010

London Girl Goes Clubing



Pentru ca este mijlocul verii si este perioada de vacanta, mi-am propus sa facem turul Europei impreuna! Si nu oricum, ci prin machiaje. Astfel, orice destinatie ati avea, veti gasi aici machiajul potrivit :)

Prima destinatie este Londra, pentru o seara de clubbing. Am ales un smokey eye cu reflexe albastre, care se va potrivi de minune unei rochite satinate sau cu paiete. Look-ul se axeaza pe machiajul ochilor, asa ca restul fetei va fi in culori neutre.

Timp de realizare: 40 minute.

Grad de dificultate: mediu spre ridicat.

Pentru un machiaj intens al ochilor, cu glitter, este indicat sa lasam machiajul tenului la sfarsit. Intotdeauna exista particule de sclipici care cad, asa ca, in mod sigur, va veti murdari pe obraji.

Am inceput prin a folosi putin anti-cearcan pe pleoape, pe care l-am fixat cu fond de ten. De ce fac acest lucru? Pleoapele au o pigmentatie diferita, multe persoane au pleoapele inchise la culoare, iar venele capilare sunt destul de vizibile. In momentul in care aplicam putin anti-cearcan si apoi fond de ten, culoarea este uniformizata.

Pasul 1: se aplica un fard-crema negru pe toata pleoapa, de la linia genelor pana in pliul ochiului, si se intinde bine cu ajutorul unei pensule sau cu degetul. Am folosit M.A.C. Greasepaint Stick - cel din colectia StyleBlack.


Pasul 2: se aplica un fard negru cu sclipici albastru prin apasarea verticala a pensulei pe pleoapa. ATENTIE: Nu incercati sa faceti blending pentru ca sclipiciul va sari in toate directiile! Urmariti forma data de fardul crema pe care o acoperiti cu 2-3 straturi de fard cu sclipici. Am folosit M.A.C. Mineralize Eyeshadow - Blue Flame (din aceeasi colectie, StyleBlack). Puteti inlocui cu Too Faced Glam Eyeshadow - Galaxy.


Pasul 3: luati un betisor de vata inmuiat in demachiant si creati conturul dorit. Pentru ca este un fard intens, de culoare inchisa si cu particule stralucitoare, am considerat ca este suficient daca il las pana la pliul ochiului. Apoi, odata ce am finalizat conturul, am luat un eyeliner gel si am trasat o linie la baza genelor superioare pe care am estompat-o. Am folosit M.A.C. Fluidline - Blactrack. Puteti inlocui cu un creion kohl negru, usor cremos, pentru a putea intinde produsul.


Pasul 4: dupa ce reaplicati fondul de ten in zona in care ati folosit demachiant, adica sub sprancene, luati un fard alb mat si iluminati ochiul - aplicati imediat sub sprancene si continuati si in coltul interior al ochiului. Am folosit The Body Shop Eyeshadow, nuanta 02 Hot Brights. Aplicati acelasi creion kohl negru si in marginile interioare ale ochiului si pe linia genelor inferioare. 2-3 straturi de mascara neagra pe genele superioare si un strat pe cele inferioare vor completa machiajul ochilor. Am folosit YSL Effet Faux Cils.


Dupa ce finalizati machiajul ochilor, aplicati fard corector sub ochi, iar apoi fond de ten pe toata fata. Eu am folosit M.A.C. Studio Finish Concealer - NW25, peste care am aplicat fondul de ten Bourjois Healthy Mix, nuanta 53 - Light Beige. Pentru ca mi se pare ca acest fond de ten devine ptin prea lucios, am aplicat pudra matifianta - Sephora Matifying Powder nuanta D30, Warm Beige.
Nu uitati sa conturati sprancenele - am folosit M.A.C. Matte Eyeshadow, nuanta Espresso.

Pentru obraji, se potriveste un efect de imbujorare discreta, nimic prea intens. Combinati un lip&cheek stain, eu l-am folosit pe cel de la Sephora, pe care il aplicati punctand zona centrala a obrajilor. Se intinde usor cu ajutorul degetelor pana ce se uniformizeaza, iar culoarea este foarte discreta. Apoi, aplicati un blush roz pentru ca altfel pielea va arata terna din cauza machiajului intens al ochilor. Am folosit Bourjois Pastel Joues, nuanta Rose Frisson.

Pe buze, este suficient un gloss transparent sau o culoare neutra - am folosit Bourjois Eau de Gloss, nuanta 12, Moka Frappe.

Pastrati aspectul neutru si pe unghii cu ajutorul unui lac transparent sau, mergeti in extrema cealalta, si alegeti o oja neagra! Acum nu mai ramane decat sa iesiti in club si sa va distrati! :)

Album foto

P.S.: Imi cer scuze pentru calitatea slaba a unelor poze de detaliu, am incercat sa remediez problema insa nu am reusit, desi am folosit un Canon foarte bun :(

2 comentarii:

Andreea spunea...

Anca, spune-mi te rog de unde iti cumperi t produse Mac? Cu drag...

Anca Buzea spunea...

De obicei, atunci cand merg in vacanta si exista reprezentanta MAC, merg cu listuta la mine si imi fac aprovizionarea :) Altfel, dau listuta prietenelor care pleaca.

Am gasit la un moment dat un site romanesc care avea si produse MAC pe stoc dar erau extrem de putine si nu imi placeau oricum... Asa ca raman tot la varianta mea.