English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

vineri, 30 iulie 2010

Greek Islands Fresh



Pentru a incheia turul Europei, am pastrat una dintre cele mai frumoase destinatii de plaja din lume, insulele grecesti :) Cum nu se pune problema unui machiaj de zi pentru ca in mod sigur veti prefera sa stati la plaja, am ales un machiaj fresh, de seara, in care accentul cade pe buze. Perfect pentru o masa la un restaurant cu specific pescaresc urmata de multe cocktailuri cu umbrelute :)

Grad de dificultate: extrem de usor :)

Timp de realizare:15-20 minute.

As vrea sa fac cateva mentiuni inainte de a incepe: pentru ca eu nu mi-am petrecut ziua la plaja inainte de a realiza acest machiaj, am folosit fond de ten pentru a uniformiza nuanta tenului si pentru a se vedea totul mai bine in poze. In mod normal, dupa o zi de stat la soare, prefer sa las tenul liber si sa aplic direct pudra autobronzanta. Poate ati observat si voi ca fondul de ten aplicat pe tenul inca incins de soare nu arata prea bine, asa ca mai bine sariti peste acest pas atunci cand sunteti in vacanta. In consecinta, machiajul va dura ceva mai putin decat am pus la inceput ;)

Bun, sa incepem! :)

Fondul de ten aplicat este Bourjois Healthy Mix, nuanta 53 Beige Clair, si am folosit o pensula speciala pentru fond de ten pe care am pulverizat anterior putin Spray Sephora pentru fixarea machiajului. In felul acesta, machiajul va rezista mai mult timp, indiferent de numarul de grade de afara. Am corectat zona de sub ochi, unde tind sa am cearcane destul de pronuntate, cu ajutorul MAC Studio Finish Concealer, nuanta NW25.
Daca va uitati atent la baza narilor, veti remarca ca in acea zona exista putina roseata, iar cum eu nu sunt vreo exceptie de la regula, prefer sa folosesc un corector deschis la culoare pentru a ilumina zona - MAC Select Cover-Up, nuanta NW15.
Am fixat baza machiajului cu pudra matifianta Sephora, nuanta D30 Warm Beige.

Pentru sprancene, am folosit creionul Bourjois Sourcil Precision, nuanta Chatain, pentru ca fardul mat pe care il folosesc de obicei pentru a le contura arata putin ciudat atunci cand ma intorc de la plaja. Creionul de sprancene are un finisaj usor cremos, asa ca il intind cu o pensula unghiulara foarte subtire pentru a acoperi toate golurile dintre firele de par.

Machiajul ochilor este extrem de simplu: am folosit acelasi creion maro Bourjois de mai devreme pentru a linia marginile interioare ale ochilor, dupa care am aplicat mascara Benefit BadGal Brown. Am ales mascara maro pentru a schimba putin si pentru ca se potriveste foarte bine cu tenul bronzat ;)


Pentru a intensifica bronzul la care ati lucrat intreaga zi, folositi o pudra autobronzanta pe care o aplicati in zonele cele mai ridicate ale fetei - pometi, tample, nas si barbie - acestea sunt zonele pe care le prinde cel mai repede soarele. Eu am folosit Benefit Hoola pentru aceste zone, dupa care am conturat obrajii cu pudra autobronzanta Sephora, nuanta 03 Deep.

Ca highlighter pentru tenul bronzat, alegeti un produs auriu in detrimentul unuia alb sau bej deschis pentru ca va complimenta mai bine nuanta aramie a tenului. Puteti folosi creionul Benefit Gilded care este un highlighter de o nuanta "mandarina aurie", dupa cum scrie pe produs :)

Am trasat cateva linii deasupra pometilor, imediat sub si deasupra sprancenelor, in centrul fruntii, de-a lungul nasului si deasupra buzei superioare. Am estompat aceste linii cu degetul pentru a avea un efect discret.


Am ajuns la zona-vedeta a machiajului: buzele. Optati pentru o nuanta senzuala de magenta care va va face dintii sa para si mai albi decat sunt deja, pentru ca are subtonuri albastre ;)
Am folosit creionul de buze Bourjois in nuanta 24 Glam Sage cu care am conturat si apoi colorat buzele. Rujul ales de mine este Estee Lauder Michael Kors Lipsheen SPF15, nuanta Bungalow Pink. Face parte din colectia Very Hollywood realizata de cei de la Estee Lauder impreuna cu Michael Kors si este in editie limitata. Daca va place nuanta, mergeti la Sephora cat mai repede pentru a gasi produsul la reducere!


In aceeasi colectie, gasiti si oja Estee Lauder Bungalow Pink ;)


Album foto

5 comentarii:

Adina spunea...

Simplu dar de efect :x

Iulia spunea...

Diafan, ft frumos. Imi plac sprancenele tale :)

Anca Buzea spunea...

Multumesc :)

Ela spunea...

Imi place foarte mult nuanta tenului din cea de a doua poza.I find it very sexy!

Ela spunea...

*cea de a treia poza!Scuze! :p