English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

vineri, 2 iulie 2010

Foiling - tehnica de aplicare pentru intensificarea culorilor

De cate ori vi s-a intamplat sa cumparati un eyeshadow pentru ca v-a atras culoarea sa, insa, odata aplicat, ati descoperit ca nu este la fel de intens? Sau, si mai rau, se evapora dupa primele 5 minute...

Inainte sa va suparati pe producator, pe banii aruncati si pe produs, ar fi bine sa stiti ca exista o solutie pentru aceasta problema. Solutia poarta numele de Foiling. Sa nu mi-o luati in nume de rau daca nu traduc acest termen in limba romana, pur si simplu nu as gasi un singur cuvant care sa descrie intregul proces :)

Bun, daca as putea folosi mai multe cuvinte, as descrie aceasta tehnica de aplicare a fardului de pleoape prin pulverizarea pensulei cu apa, sau, de ce nu, cu un spray pentru fixarea machiajului. Odata ce avem pensula umeda, o incarcam cu produsul dorit printr-o miscare circulara.

Odata aplicat fardul pe pleoape, culorile folosite sunt mult mai intense, pleoapele racorite - o tehnica foarte placuta in timpul verii :) - iar rezistenta machiajului este sporita.

Spor la foiling! :)

Un comentariu:

Ela spunea...

Nu stiam de aceasta procedura pana acum vreun an si abia peste ceva timp dupa ce am aflat am indraznit sa o incerc si a dat roade.
Nu ma asteptam sa mearga dar am fost surprinsa placut!
Abia acum am aflat de la dumneavoastra care este denumirea exacta.
Multumesc! :)