English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 2 iunie 2010

Summer Turquoise Make-Up



Look-ul de azi este in ton cu luna iunie, cu cerul albastru si soarele cald. Turcoazul pe pleoape reprezinta unul dintre trendurile principale in make-up pentru vara 2010 si arata foarte bine pe tenul bronzat.

Este un look pentru timpul liber, pentru dupa-amiezile sau serile de vara, pentru plimbarile pe plaja sau pentru orice activitate lejera din lunile ce urmeaza.

Durata: 35 minute – este un look destul de simplu odata ce va obisnuiti sa faceti blending.

Am inceput prin a aplica foarte putin fond de ten si prin conturarea sprancenelor. Am decis sa nu folosesc pudra deoarece imi doresc ca tenul sa arate cat mai proaspat. Daca aveti pielea deja bronzata nu este nevoie nici macar de fond de ten, insa aveti grija sa aveti tenul cat mai curat si ingrijit.

Pe pleoape, am aplicat un primer crem, pe care l-am intins cu generozitate de la gene pana la sprancene. Apoi am luat un fard de culoarea vaniliei si l-am aplicat imediat sub sprancene. Pe pleoapa mobila, am aplicat fardul turcoaz pana la pliul ochiului. Fiind o culoare puternica, trebuie sa facem blending foarte atent in pliul ochiului.

Pliul este colorat cu un bleu usor sidefat in jumatatea interioara si cu un albastru inchis in jumatatea exterioara a ochiului. Dupa ce am aplicat aceste doua culori, am estompat trecerea de la culorile de pe pleoape la fardul de culoarea vaniliei de sub sprancene. Mare atentie la blending! Practic, acesta este secretul unui look desavarsit!


Pleoapele inferioare sunt liniate usor, numai la baza genelor, cu acelasi bleu sidefat in coltul interior, urmand ca in coltul exterior sa folosim un fard mat gri-sobolan.

Zona interioara a pleoapei inferioare este liniata cu un creion albastru in coltul exterior si cu un creion alb in coltul interior. Nu incarcati prea tare aceasta zona a ochiului, este extrem de delicata.


Obrajii sunt colorati foarte discret cu blush de culoarea caisei pe care il aplicam pe varful pometilor, iar pe buze punem un gloss roz-somon. Rujul ar incarca prea tare look-ul, in timp ce gloss-ul este mult mai potrivit machiajelor lejere de vara.



Si… cam atat, sunteti gata! :)

Daca vreti sa vedeti mai multe poze cu acest look, mergeti aici http://www.facebook.com/album.php?aid=16890&id=122826347746713&saved#!/album.php?aid=16890&id=122826347746713&ref=mf

Later edit:

Produse folosite:
- fond de ten MAC Studio Fix Fluid SPF 15 - NC37
- Sephora Blush Me! Mono - Apricot Plaisir
- MAC Eyeshadow - Submarine - poate fi inlocuit cu Sephora Duo Eyeshadow No. 03 sau Colourful Duo 09 Tropical Blue (pentru nuanta de turcoaz)
- MAC Pigment - Muttiny - poate fi inlocuit cu Sephora Mono Eyeshadow Baby Blue 36 (pt albastru deschis)
- MAC Pigment Bell-Bottom Blue - poate fi inlocuit cu Sephora Mono Eyeshadow Preppy Look 41 (pt nuanta de albastru inchis)
- Dior Gaucho Eyeshadow Palette - pt gri inchis si fard-vanilie
- rimel YSL Singulier - Black
- MAC Technakohl - Black
- MAC Eyeshadow Matte - Espresso - pt sprancene
- Sephora Ultra Shine Lip Gloss - Natural Pink 14

10 comentarii:

micky m. spunea...

Buna! Sunt super toate machiajele tale.:) Cel mai mult insa imi place k ai un ten perfect.Sunt sigura k asa e el natural, dar totusi, ce fond de ten folosesti? :D Din cate am citit eu, nu am regasit acest aspect in postarile tale. Ms si keep up da good work!:)

Anca Buzea spunea...

Buna, Micky! Ai dreptate, nu am mentionat acest lucru :) Folosesc diferite marci, de obicei fond de ten lichid. In ultima perioada mi-a placut foarte tare M.A.C. Studio Fix Fluid Foundation. In alte tutoriale, am folosit Dior Nude, M.A.C. Select SPF 15 Foundation sau Maybelline AffiniTone. Am incercat, in cateva tutoriale, si fondul de ten crema de la Benefit, se numeste Some Kind-A Gorgeous.
Imi place sa schimb produsele in functie de efectul pe care doresc sa-l obtin, fie ceva mai mat, mai lucios, cu grad de acoperire mai mare sau mai mic, cu factor de protectie solara sau fara...
Sigur ca este important ca fondul de ten sa fie de calitate buna, insa orice produs va arata de o suta de ori mai bine pe un ten ingrijit.
Crezi ca este mai bine daca mentionez de fiecare data ce produs folosesc - fond de ten, pudra, blusheyeshadow, blush, iluminator, ruj?

Anonim spunea...

Dap, mi-ar placea si mie daca ai putea sa ne spui ce produse folosesti :) Lovely work, again!

micky m. spunea...

Daaaa! Ar fi super dak ai mentiona, am vazut k la primele postari asa ai facut.:)
De-abia astept sa se deschida magazinul Cocor, sa pot sa imi iau si eu ceva de la M.A.C.:D

Anca Buzea spunea...

Ai dreptate, la unele postari am pus chiar si imagini cu produsele, insa mi se parea ca se lungeste prea mult postul. Insa voi face o lista cu produsele folosite, cu nume producator, nume produs si nuanta, cred ca asa e cel mai bine. Si voi modifica si la postarile anterioare, unde nu sunt mentionate produsele voi scrie acum ce am folosit ;)
Merci pentru indicatii, sunt foarte valoroase!

Cat despre MAC in Cocor, mi-e frica sa sper .... :(
insa m-ar bucura enorm sa fie disponibile si in Romania. Alte branduri care imi plac si pe care le gasesc numai pe afara sunt Bobbi Brown si NARS, daca va apar in drum vreodata, nu ezitati sa le studiati putin ;)

micky m. spunea...

Cu placere!:D
Daca mi-ar iesi in cale, le-as lua fara sa le mai studiez, numai sa ma bucur si eu de "bunatatile" de afara!:))

Anonim spunea...

Hey! Mie personal mi-ar placea foarte mult daca ai avea timp sa faci un post despre "the new nude makeup". Ceva de genul : http://www.womenhealthabout.com/nude-make-up-new-trend-for-spring-summer-2010/

Anca Buzea spunea...

Ma bucur ca spui asta, look-ul nude este deja gata :)
Il voi uploada maine, stay tuned!

Anonim spunea...

buna!ce fard ai folosit pentru sprancene?pup

Anca Buzea spunea...

Scrie la sfarsitul articolului ;)