English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

luni, 17 mai 2010

Machiajul in functie de culoarea ochilor - partea a 2-a

Ochii verzi

Pentru inceput, ne uitam la Color Wheel si observam ca nuanta cea mai potrivita pentru a scoate in evidenta ochii verzi este rosul. Fardurile de ochi in aceasta culoare sunt foarte greu de gasit deoarece este un pigment destul de greu de obtinut, iar aceasta culoare este destul de dificil de purtat. Asa ca hai sa vedem ce alte variante avem.

Vom alege culori ce au rosul in componenta, ca de exemplu roz, mov, violet, pruna, indigo.


Sa nu uitam de nuantele de maro-roscat, caramiziu, visina putreda. Culorile prezentate sunt intense asa ca le putem pastra pentru machiajul de seara, iar ziua putem alege tonuri neutre de crem, bej, maro.

Pentru blondele cu ochi verzi, recomand nuante neutre, de intensitate medie pentru zi. O alta varianta a machiajului de zi poate fi o combinatie intre gri si lila, sau un mov mediu. Seara, puteti incerca un machiaj smokey eyes in nuante de maro si brun. Evitati machiajul negru, va va inaspri trasaturile.



Pentru cele dintre voi cu parul castaniu si ochii verzi, veti arata cel mai bine cu nuante de maro-ciocolatiu la ochi, precum si orice nuanta de mov, de la cel mai pal catre cel mai intens.


Parul roscat si ochii verzi arata cel mai bine cu un machiaj in nuante de visina putreda, maro si bej. Alegeti mascara maro in loc de cea neagra.


Brunetele cu ochii verzi vor straluci cu ajutorul unui machiaj de seara in nuante de roz, mov, indigo, pruna. Ziua mergeti pe tonuri netre de bej si maro.

Niciun comentariu: