English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

sâmbătă, 8 mai 2010

Glowing Bronzed Day Look



Astazi as vrea sa incepem o serie de look-uri naturale, de zi, pentru diferite ocazii. Vom folosi foarte multe tonuri de crem, bej, maro, auriu, coral si vom lucra cu texturi mate pentru ochi, cremoase pentru buze si usor shimmering pt obraji.

Primul look este potrivit pentru o zi de inceput de vara, este adaptat luminii intense din timpul zilei dar si tenului nostru inca nebronzat. Aspectul general este de chip usor "prins" de razele soarelui, fara a fi prea incarcat.

Incepem cu un fond de ten fluid, ce nu are un grad de acoperire foarte mare. Vrem sa evitam aspectul de ten incarcat asa ca nu folosim pudra. In cazul in care aveti zona T grasa sau alte parti ale fetei (obraji, imediat sub ochi, zona gurii), este bine sa aplicati putina pudra translucida strict in acele zone. Putin anticearcan sub ochi daca aveti nevoie si gata.

Conturam obrajii cu pudra autobronzanta, insa trebuie sa avem grija sa nu punem prea multa. Aspectul trebuie sa fie natural :) Cel mai bine este sa va orientati dupa nuanta naturala a tenului vostru. Obrajii trebuie sa para ca dupa o zi de stat la soare, nu mai mult! Folositi pudra in zonele in care stiti ca va bronzati cel mai usor, astfel veti avea un aspect natural.
Urcati cu pudra autobronzanta usor pe tample, apoi pe nas, barbie si putin pe gat si decolteu.
Urmeaza putina pudra shimmering deasupra pometilor pentru a da un luciu discret.

Pentru ochi si buze am folosit acest set Estee Lauder - Brasil Dream. Setul este creat special pentru tenul bronzat, asa ca va puteti da seama foarte bine de ce culori avem nevoie.



Incepem cu ochii. Am folosit nuanta inchisa de maro (are o usoara tenta aurie) - Copper Penny - pe care am aplicat-o in pliul ochiului, foarte lejer. Nu incarcati pensula cu aceasta culoare si faceti blending foarte bine.
Pe pleoapa mobila, am aplicat nuanta de crem-rozaliu din stanga jos - Honey Drop - iar in coltul interior al ochiului al punctat usor cu nuanta cea mai deschisa, de vanilie - Tea Biscuit.
2 straturi de mascara pe genele superioare si unul singur pe cele inferioare sunt tot ceea ce avem nevoie pentru a finaliza machiajul ochilor.



Pentru buze, am luat nuanta din stanga sus - un rosu coral. Puteti folosi orice ruj coral, cu o textura cremoasa. Nu conturam buzele cu creion. Pentru un plus de luciu, puteti aplica putin gloss. Acesta poate fi transparent sau usor portocaliu.

Acest machiaj dureaza maxim 20 de minute si puteti pleca de acasa aratand ca dupa o zi de stat pe marginea unei piscine :) O zi de vara perfecta in care noi vom fi frumoase, relaxate si usor bronzate!

4 comentarii:

dragonfly spunea...

foarte finut machiajul ochilor
imi place !!
spor si sper sa postezi cat mai multe tutoriale

karina spunea...

e foarte fresh machaiajul ,superb!

Anca Buzea spunea...

Merci frumos :) daca aveti vreo preferinta, un stil sau o ocazie anume, nu trebuie decat sa imi spuneti si voi gasi o interpretare :) sunt foarte curioasa sa aflu preferintele voastre!

Gabitza spunea...

Pentru machiajele de genul asta imi place de tine. Toate sunt foarte "clean", de bun simt, executate impecabil, e o placere sa le privesti! Bravo tie!