English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

miercuri, 28 aprilie 2010

Sultry Brown Smokey Eyes



Cine a zis ca nuantele de maro nu sunt sexy, s-a inselat! Va voi arata felul in care o culoare cuminte poate deveni o arma de seductie prin acest look ce poate fi purtat la un eveniment de seara, o cina romantica la lumina lumanarilor sau, de ce nu, la o intalnire cu prietenii.
Am pregatit tenul cu anticearcan si un fond de ten cremos. Apoi am acoperit pleoapele cu un strat uniform de corector pentru a forma o baza. Pe pleoapa mobila am aplicat, pentru inceput, un bej usor sidefat care va da machiajului un aspect usor cremos. Apoi, am ales un fard maro-ciocolatiu pentru pliul ochiului. Nuanta mai inchisa se aplica cu ajutorul unei pensule speciale pentru blending, formand un semi-cerc deasupra ochiului. Aveti grija sa nu incarcati pensula de fard, aplicam in straturi lejere pana ajungem la intensitatea dorita. Luam o nuanta inchisa de auriu pe care o aplicam pe pleoapa mobila cu o pensula foarte mica si plata pentru a o imbina perfect cu bejul de la inceput. La baza genelor trasam o linie putin mai groasa cu un creion kohl negru si terminam linia cu o codita usor ridicata. Este ok daca linia nu este trasata perfect pentru ca vom face blending cu o pensula pana vom obtine un cat-eye discret.
Coltul interior al ochiului va fi evidentiat cu un fard crem cat mai deschis, mat. Aici trebuie sa avem grija sa nu lasam linii clare de delimitare intre nuantele aplicate pe pleoapa superioara. Aceasta se rezolva cel mai usor cu o pensula de blending curata.
Pe pleoapa inferioara aplicam aceasi nuanta de maro-ciocolatiu de mai devreme cu o pensula unghiulara. Pe linia interioara a genelor venim cu creionul kohl negru pentru a da si mai multa intensitate privirii. Sub arcada, aplicam un fard usor sidefat de culoarea vaniliei pentru a evidentia spranceana si a mai "deschide" putin privirea. Urmeaza 2-3 straturi de mascara pentru a avea gene dese si lungi.
Obrajii sunt conturati cu o pudra auto-bronzanta, insa fara particule de stralucire. Aceasta trebuie sa fie mata. Pe pometi aplicam putin fard de culoarea piersicii, pentru un aspect mai sexy, iar apoi aplicam o pudra stralucitoare chiar deasupra pometilor, pentru a-i evidentia. Nu uitati sa aplicati putina pudra auto-bronzanta pe tample si pe barbie.
Pentru buze, am ales o varianta mai naturala, fara contur. Un ruj crem este suficient, peste care am aplicat putin gloss roz pal.
Rezultatul este un aspect sexy, fara a fi supra-incarcat. Privirea este accentuata si completata in mod perfect de machiajul fetei. Gura este discret nuantata, iar accentele lucioase ale pometilor si buzelor dau un aspect senzual :)



Produse folosite:
- MAC Studio Finish Concealer
- fond de ten Benefit Some Kind-A Gorgeous
- Too Faced Deep Bronzing Powder - Beach Bunny
- MAC Powder Blush - Coppertone
- Bobbi Brown Shimmer Brick - Beige
- Sephora 5 in 1 - Coffee in New York (pentru nuante de maro si auriu)
- MAC Technakohl Liner - Graphblack
- YSL Mascara - Singulier Black
- ruj MAC Matte - Honey Love
- Bobbi Brown Brightening Lip Gloss - Nectar

Niciun comentariu: