English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

this widget by www.AllBlogTools.com

joi, 6 mai 2010

Black&Purple Smokey Eyes




Machiajul de club este diferit de machiajul de seara datorita luminii in care vom fi admirate. Astazi va voi arata cum putem folosi aceste lumini in avantajul nostru, dar si o alta varianta de make-up. Sa fim putin mai indraznete si sa combinam negrul cu o culoare precum movul sau chiar rozul, pentru a crea un nou look!
Am remarcat ca majoritatea fetelor aleg sa isi contureze puternic ochii cu fard si creion negru si unele, mai putine, opteaza pentru un machiaj colorat, in nuante de mov, albastru, verde. Asa ca vreau sa va propun un machiaj care imbina cele doua variante :)

Am inceput, ca de obicei, cu baza machiajului: aplicam intotdeauna un fond de ten si o pudra translucida care sa se potriveasca perfect tenului modelului - in acest caz, Ana.
Pentru ochi, am inceput cu un primer pe care l-am intins pe toata pleoapa superioara. Am aplicat fard negru pe pleoapa mobila. A urmat un fard mov in pliul ochiului unde am facut blending foarte bine.
Negrul si movul nu se pot distinge foarte clar in lumina difuza a unui club, asa ca am punctat usor si cu un fard roz peste cel mov. Am iluminat ochii cu ajutorul unui fard alb, mat, imediat sub sprancene.
Pentru a intensifica privirea, am aplicat si un eyeliner negru chiar deasupra genelor superioare. Nu se va distinge clar deasupra fardului negru, insa privirea va fi mult mai seducatoare dupa ce completam acest pas ;)
Coltul interior al ochiului este iluminat cu un fard alb, usor sidefat, ce va da o privire magnetica in lumina de club. 2-3 straturi de mascara si am terminat machiajul ochilor.





Pometii sunt evidentiati usor cu ajutorul unui blush roz si a unei pudre cu efect shimmering. Eu folosesc mereu Bobbi Brown Shimmer Brick pentru acest pas. In momentul de fata, mi se pare cel mai bun produs din aceasta categorie. Exista si alte variante, desigur, in functie de preferinte.

Pe buze am aplicat un gloss roz foarte pal ce reflecta lumina si mareste buzele.

Incepand cu acest moment, ar trebui sa fiti gata de o seara de distractie cu prietenele voastre si nu a durat decat jumatate de ora sa va machiati! Have fun! :)

4 comentarii:

karina spunea...

foarte tare blogul !! imi place ca pot gasi sfaturi mai interesante decat in reviste de gen .intrebare: unde ai facut cursul de make-up ,imi doresc tare mult sa lucrez in domeniu .

atc_anna spunea...

I did have fun :)

Anca Buzea spunea...

Karina, iti multumesc pentru aprecieri. Ma bucur ca gasesti informatii utile aici.

Zana Puf, o adevarata zana nu se poate simti decat bine :)

Anca Buzea spunea...

Karina, imi poti trimite un e-mail?